Anlita mig

Nu kan du anlita mig som journalist – och mycket mer!

Efter sex och ett halvt år i statliga Boverket och dessförinnan 25 år som journalist i olika roller har jag en ovanligt bred erfarenhet från kultur, samhälle och myndighetsvärlden. Läs här nedan och i spalten till höger så får du snabbt ett grepp om vad jag erbjuder.

Behöver du en erfaren redaktör med erfarenhet både av snabbt tempo och noggrannt gnetande?Jag har erfarenhet av bokproduktion såväl som radio, tv och tidningar.Mina specialområden är Blekinge, kultur, historia och mycket annat.Jag jobbar gärna som moderator eller debattledare.

Jag hjälper dig med dokumentation av exempelvis en debatt, seminarium eller konferens. Den kan vara intern eller offentlig, jag har vana av båda delarna.

Behöver du råd i mediefrågor eller enkel medieträning? Jag kan ge dig snabb rådgivning per telefon, eller träna dig och dina medarbetare framför kamera och mikrofon.

Ring mig direkt på telefon 0708 310392 eller mejla till lonnbom@hotmail.com så får vi resonera vidare.

 

Jag har kontor i kontorshotellet ”Sparre Creative Corner” i gamla militärkasernen Bataljon Sparre i Karlskrona. Den klickbara satellitbilden/kartar visar var kontoret ligger:

Post till Lönnbom media skickar du till adressen Östra Strandgatan 7 A, 37138 Karlskrona

Du kan också skicka e-post till lonnbom@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s