En riktigt bra debut!

I eftermiddag har Maria Olsson i Mönsterås gjort radiodebut. Det låter kanske inte så märkvärdigt, men det var en mycket stark och bra debut om frågor som inte precis är de lättaste att prata om – cancer och död.
Orsaken till att hon blev kallad till radiostudion var att Maria är ledamot i styrelsen för Cancerstiftelsen och sjuksköterska som arbetar med patienter i livets slutskede. Därmed kunde hon på ett bra sätt dels avliva myter om cancer, dels ge en trovärdigt bild av varför det finns felaktiga föreställningar – i det här fallet att vissa former av cancer kan smitta.

Gott att höra en frimodig röst från de gamla hemtrakterna – och dessutom i ett så viktigt ämne! Om du läser detta före 23 september bör du klicka på länken nedan och lyssna.

http://sverigesradio.se/sida/ljud/4106888?play=4106888&playtype=Sändning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s