Vad är det här för blogg?

Redan 1996 skapade jag min första ”hemsida” på Internet. Efter nästan två år som frilansjournalist skapade jag detta år en mycket enkel presentationssida som så småningom fick ett antal undersidor. Ganska snart hackades det webbhotellet (decam) och efter en tid startade jag galatea.nu som var tänkt som en marknadsföring av det lilla förlag som jag då hade startat med en kollega.

Nu är förlaget nedlagt och under dessa år har jag på egen hand börjat använda Youtube, Bambuser, Twitter och startat några bloggar. Allt är kopplat till fritidsintressen och sköts på fritid, vilket gör att användandet är ganska sporadiskt. Häromdagen bestämde jag mig för att göra något radikalt för att mina vänner och kontakter ska kunna hitta mitt material på ett enkelt sätt. Därför registrerade jag lonnbom.se, som förhoppningsvis ska ge mig trevliga kontakter och besökarna nytta. Arbetet med lonnbom.se pågår, men det sker i långsam takt, så återkom med jämna mellanrum. Förr eller senare hittar du säkert något som du är intresserad av!

Lite kuriosa: så här såg mina sidor ut på den tiden (från wayback machine där det finns kopior av ett stort antal webbar från förr).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s