Helt hundra i Ronneby


Lokalrevyn i Ronneby heter visserligen ”Inte helt hundra”, men jag är i alla fall helt hundra på att den är värd att besöka. Det är några föreställningar kvar, så jag vill varmt rekommendera den om det finns några platser kvar.

Bästa numret var enligt min och sambons mening ”Vuxendemokraterna”, en parodi som gick ut på att ett parti tyckte att de där som inte kan tala rent och inte kan försörja sig själva ska vi inte ha… Det handlar alltså om barnen!

Jag tyckte också väldigt mycket om de båda teaterspöken som uppenbarade sig i andra akten. Moa Borenberg-Swanström och Tuva Gustavsson var mycket bra på att ”ta publiken”. Det finns hopp för återväxten i Ronneby-revyn!

Klicka här för ett ljudklipp från slutet på första akten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s