Myndigheter med förtroende

20120702-133619.jpg Sveriges myndigheter åtnjuter ett ganska gott förtroende hos allmänheten. TNS SIFOs undersökning som presenterades i Visby idag pekar dock ut några stora myndigheter som har problem. De får låga förtroendebetyg, försäkringskassan, arbetsförmedlingen, Migrationsverket.
Det finns säkert många skäl till detta, men det är väldigt tydligt att de myndigheter som har direkt kontakt med medborgarna och ofta förekommer i medierna ligger risigt till! Återkommer i frågan. På bilden från förmiddagens pk Maria Abrahamsson, riksdagsledamot och Birger Östlund, pr-firman Westander.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s